Meer foto's

 

Plattegrond
Klik voor plattegrond

 


"De ligging van onze groepsaccommodatie is heel bijzonder!"

U bent van harte welkom op de Kooiplaats, een buurtschap zon 1,5 km ten oosten van het dorp Buren. Midden in de natuur, grenzend aan de duinen met veel rust en (speel)ruimte. Loopafstand tot het strand is ongeveer 15 minuten, loopafstand tot de Waddenzee ongeveer 10 minuten. De groepsaccommodatie ligt naast de Eendenkooi. Op afspraak kunt u hier onder begeleiding van een gediplomeerd kooiker een rondleiding maken. Het Vennoot, een prachtig natuurgebied met duin- en kwelderlandschap ligt op een steenworp afstand. Een wandeling hier betekent… Rust en Ruimte…!

Onze accommodatie "'t Oastind" is geschikt voor groepen van 20-80 personen. Uiteraard heeft u in onze kampeerboerderij alle ruimte voor uzelf. Wij verhuren uitsluitend aan één gezelschap. De accommodatie leent zich uitstekend voor bijvoorbeeld: schoolreisjes, werkweken, familie-uitjes, reünies, personeelsfeesten en andere groepsvakanties.

Naast uitstekende vernieuwde sanitaire voorzieningen vindt u ook een volledig ingerichte keuken welke in 2005 is vernieuwd. Koken is voor uw gezelschap eigenlijk een ontspanning. De keuken is volledig ingericht met:
8 pits gasfornuis met oven, industriebrander, vriezer, koelkasten, koffiezetapparaat, waterkoker, magnetron, snijmachine, wasmachine, serviesgoed, bestek en pannen. De plaatselijke supermarkten in Buren en Nes zijn, na afspraak, altijd genegen om uw boodschappen te bezorgen.

Ons groepsverblijf bestaat uit twee etages en is zeer ruim van opzet. De accommodatie is geheel voorzien van centrale verwarming en dus geschikt voor verhuur gedurende het hele jaar.

Op de begane grond zijn:
3 slaapkamers met 4 stapelbedden
2 slaapkamers met 3 stapelbedden

Op de eerste verdieping zijn:
1 slaapkamer met 6 stapelbedden
1 slaapkamer met 4 stapelbedden
1 slaapkamer met 8 stapelbedden

Alle slaapkamers zijn voorzien van wastafels met warm- en koud stromend water. Er zijn in totaal 7 toiletten en 6 douches beschikbaar.

Boven het keukengedeelte zijn 3 slaapkamers aanwezig:
2 kamers met 3 éénpersoons bedden
1 kamer met 2 éénpersoons bedden
alsmede een toilet en een douche

De ruime recreatie/eetzaal met een fantastisch uitzicht tot aan de zeedijk, is voorzien van een apart afwas/spoelgedeelte. Ook is een tafelvoetbalspel en een tafeltennisspel aanwezig. Op het speelveld heeft u alle mogelijkheden om te sporten. Het speelveld is voorzien van een volleybalnet, voetbaldoelen en een basketbalnet.

't Oastind voldoet aan alle vereisten op het gebied van brandveiligheid.

Het verblijf is op basis van zelfverzorging. U dient zelf een slaapzak/dekbed, onderlaken/ hoeslaken en kussensloop mee te nemen. Ook voor thee- en keukendoeken dient u zelf te zorgen.

Wij hopen u en uw gezelschap te mogen begroeten op een bijzonder eiland, maar vooral op een heel bijzondere locatie... 't Oastind!

 

 

 

 

Wij zijn lid van